Transsexueel zoekt sex dating. Waver


Nou daar gaan we maar. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een advertentie plaats en moet zeggen ik vind het toch wel een beetje eng hoor. Nooit gedacht dat ik dit zou doen maar ja vrouwen in mijn positie vinden nu eenmaal niet zo snel een vent in een café. Het vinden is op zich het probleem niet hoor want ik ben best een hele mooie vrouw. Maar zodra ze achter de extraatjes komen, haken ze toch snel af. Ik neem dus ook niet zo snel meer iemand meer mee naar huis. Maar ja ik vind het natuurlijk ook wel leuk om eens goed verwend te houden. Wat dat betreft zit je best goed bij mij want ik houd van ongeremde seks. In momenten waar we ons zelf volledig kunnen laten gaan en iedereen mee kan genieten van onze kreten van genot. Zoals eerder gezegd ben ik gewoon een leuke meid. Heb een mooie voorgevel al zeg ik het zelf, en ben altijd netjes geschoren. Het enige haar dat ik heb zit op mijn hoofd en dat is lang en glanzend. Ik draag graag wat uitdagendere kleding, zoals een diep decolleté en een strakke broek waar mijn billen goed in uit komen. En tot slot heb ik natuurlijk een heerlijk extraatje, een mooie staaf die zijn werk prima doet en daarnaast ook recht van vorm is. Ik ben daar dus ook best trots op. Ik zoek een man die overal graag eens mee zou willen spelen. Niet alleen met mijn volle borsten en sappige billen, maar ook met die heerlijke paal tussen mijn benen. Uiteraard zal het je aan niets ontbreken en zal ik ook zeker jou tot meerdere hoogtepunten laten komen.
Stuur mij een bericht