Trans zoekt man. Tongeren


Ik ben een transje, ik heb de beste van 2 werelden. Ik heb namelijk een mooie cup borsten, liever gezegd een mooie D cup, en daarnaast nog een heerlijke piemel om plezier mee te hebben. Ik zoek een man voor sex. Iemand die leuk, verzorgd en ook vrolijk en spontaan is. We zouden kunnen afspreken en kijken wat het wordt. Wanneer er een klik is zouden we natuurlijk vaker met elkaar kunnen afspreken en een mooie tijd samen beleven. Ik ben niet echt op zoek naar een relatie maar wel naar veel en fijn genot samen. Als het je wat lijkt dan hoop ik dat jij net als ik de stoute schoenen aan wilt trekken en mij een berichtje wilt sturen. Niet met alleen hallo want daar heb ik natuurlijk niets aan. Ik wil wel weten wie je bent en of jij de persoon bent waar ik mee wil gaan daten. Ik heb niet veel eisen dus dat komt vast wel goed, ik zal op jouw berichtje wachten. Misschien tot zo dan!
Klik hier en reageer