Tranny zoekt man. Leuven


Ben jij een leuke man die van she-males houdt en vrouwen met pikken geil vindt? Ik wil jou leren kennen! Maar nu ben je natuurlijk wel benieuwd wie ik ben of niet? Ik ben een shemale van 32 aar oud en vrijgezel dus. Ik heb een lief gezichtje, volle lippen en stralende bruine ogen. Mijn kont is vol en bol, om van te smullen dus. Ik heb misschien een paar kilootjes teveel, maar niet te veel want probeer wel mooi op gewicht te blijven. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn genotsknots waar ik jou heerlijk mee kan verwennen! In mijn dagelijks leven werk ik in een mode winkel en in mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool of tussen de lakens te vinden. Alleen dat laatste is alleen zo saai dus zoek ik een man die mij hier in komt vergezellen. Samen de mooiste en heetste tijd beleven, dat is wat ik wil! Ik vind namelijk dat ieder mens op deze aarde recht heeft op een bedpartner en elke week minimaal 4 heerlijke neuk uurtjes! Ben ij het met mij eens en lijkt het je leuk om mij beter te leren kennen, neem dan eens contact met mij op. Ik wil jou namelijk wel leren kennen en ik denk dat ik jou heel veel te bieden heb, maar wat daar moet je zelf achter zien te komen natuurlijk! Kom je snel?

Neem snel contact met mij op!