Op zoek naar een leuke man. Antwerpen


Sinds kort ben ik weer vrijgezel en hoop via deze weg een leuke man te leren kennen. Mijn ex ging vreemd en liet mij zitten voor een meid van 15 jaar jonger, heel lullig maar hij weet niet wat hij heeft laten lopen!
Maar daar zal ik jou niet mee lastig vallen want misschien kunnen wij wel samen iets moois opbouwen weer. Ik ben dus een shemale van 41 jaar uit Antwerpen. Ik heb een leuk beroep op een kantoor en in mijn vrije tijd geniet ik graag van een wijntje, goed gesprek of lesje Zumba. Huisdieren heb ik helaas niet maar vind ze wel onwijs leuk, dus als jij ze hebt is dat geen probleem. Ik zou het verder wel leuk vinden als we qua hobby’s elkaar wat aanvoelen al vind ik het ook erg belangrijk om ieder onze eigen dingen te blijven doen. Maar sex staat mij centraal. Ik ben op zoek naar sex in de eerste instantie. Ik van op mooie jonge mannen, wie niet dat, maar ja.. Het liefst zou ik een jongere man willen daten. Ok, bij deze ga ik stoppen ik met schrijven en ga ik rustig op jullie reactie wachten.
Klik hier om te reageren