Maagd zoekt sex. Luik


Hallo Belgie, en dan vooral de mannen die deze advertentie lezen en wat ervaring al hebben met een contact met een shemale. Ik zit namelijk met een klein probleempje en zoek een lieve man die me hier mee kan helpen.
Ik ben een shemale van 19 jaar en doordat ik niet echt een vrouw of man ben, heb ik nog weinig seksuele ervaring. Liever gezegd ik ben zelfs nog maagd. Hier wil ik eigenlijk heel erg graag vanaf maar het is voor mij natuurlijk niet zo makkelijk om een date, laat staan een relatie, te vinden. Ondertussen begint het wel te kriebelen en zou ik heel graag wat meer ervaring op doen. Ik moet wel heel eerlijk bekennen dat ik een man zoek die lief en geduldig is en ook echt geduld met mij wil hebben. Ook zou ik het fijn vinden als wij vaker kunnen afspreken en zo misschien wel samen onze zoektocht in de erotiek voortzetten.
Klik hier om te reageren