Leuke man gezocht. Namen


Hallo leuke mannen, fijn dat je even de moeite neemt om mijn advertentie te lezen. Ik ben Candy, een leuke shemale van 39 jaar en langs deze weg op zoek naar een spannende date voor eenmalig of misschien wel vaker. Ik vind het leuk om een man volledig te verleiden met mijn lange, blonde haren en zwoele lippen. Mijn kunsten wil je vast ook wel beter leren kennen, dat weet ik zeker!
Ik zal je wel eerlijk vertellen, ik heb een relatie maar dat is geen probleem. Mijn man is niet zo actief meer tussen de lakens en na een lag gesprek hebben we er voor gekozen dat hij het prima vind dat ik wat lekkers buiten de deur ga zoeken. Nu is het voor een shemale natuurlijk niet zo makkelijk om hup het café in te lopen en savonds bij een andere man in bed te kruipen, dus heb ik besloten mijn geluk hier te beproeven. Ik ben dus niet op zoek naar een nieuwe relatie of iets dergelijks maar wel een opwindend contact. Als dit een langdurig iets zou worden, zou ik dat geen probleem vinden want wat is er nu fijner dan iemand te kunnen appen at je zin hebt en voor de zelfde avond of nacht een leuke date af te spreken? Lijkt mij fantastisch!
WIl je mij een berichtje sturen?