Ladyboy zoekt man. Gent

ladyboy zoekt man
Deze thaise ladyboy zoekt man. Makkelijk heb ik het de laatste jaren niet gehad en dat zie je ook terug op het financiƫle vlak. Het is echt de eindjes aan elkaar knopen en dat doet mij veel verdriet. Ik ben iemand die een man veel te bieden heeft. Daarbij val ik ook op oudere mannen. Ik zou dan ook graag een man willen vinden die het leuk vindt om vaak af te spreken en die mij ook een beetje kan onderhouden. Ik bedoel dan echt niet dat je al mijn rekeningen moet betalen. Wel zou het fijn zijn om maandelijks een beetje meer over te houden. Zou je met mij willen daten en zien of ik je type ben dan kun je meer informatie over jezelf sturen. Ik zou het dan op prijs stellen als je ook aangeeft wat je lekker vindt op seksueel gebied. Wanneer we dan de eerste keer afspreken en het komt tot sex dan weet ik al een beetje wat je lekker vindt. Ik hou ervan om een man te verwennen en als dit een beetje extreem is dan is dit geen probleem voor mij. Contact opnemen